Vul ons team aan in Uden!

Geen velden gevonden.


Ben jij technisch onderlegd en zoek jij een commerciële uitdaging? Ben jij voldoende zelfverzekerd voor koude acquisitie? Sluit jij graag die scherpe deal op basis van een goed en technisch advies aan je klanten? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

De functie:

Als Sales Executive ben je naast het aanspreekpunt van ons bestaande klantenportfolio verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de sales-strategie voor Nederland. Hierbij ondersteun je de huidige verkoopkanalen en win je klantbehoeften in, zodat maatwerk aanbiedingen gemaakt kunnen worden. Je stelt samen met de backoffice offertes op en zorgt voor het sluiten van de overeenkomst. New Business heeft je prioriteit. Hierbij bezoek je sus- en prospects door het land en bezoek je onderweg bestaande klanten. Je overlegt wekelijks intensief met de backoffice en verkoopdirecteur.

Wie is onze ideale kandidaat?

  • HBO werk en denkniveau (Technische ervaring is een pré/ Bouw gerelateerd);
  • Je deinst niet terug voor koude acquisitie.
  • Je hebt oog voor detail en kan werken met standaard software- en e-mailprogramma’s
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pré.

Wat bieden wij?

Zoals gezegd werken we in een informele werksfeer. We houden kantoor in De Ideeënfabriek in Uden, een inspirerende werkplek. We bieden een uitstekend salaris, auto van de zaak, laptop, telefoon, prettige werksfeer en 25 vakantiedagen. Iedere maand mag je op onze kosten 30 minuten op de massagetafel bij Urban Forest Beauty en kun je ongelimiteerd sporten bij Basic Fit. We bieden je graag toekomstperspectief. Past de functie jou en jij in het team?

FIRST BASE Ground Screws in een notendop

FIRST BASE Ground Screws is een snelgroeiend en innovatief bedrijf dat schroeffundamenten, testgereedschappen, montagemachines en bijbehorende bevestigingsmaterialen ontwerpt, produceert en verkoopt. FIRST BASE Schroeffundamenten worden ingezet als fundering voor talloze toepassingen zoals houtbouw, modulaire woningen, zonneparken, speeltoestellen, overkappingen en nog veel meer. FIRST BASE Ground Screws is een internationaal georiënteerde organisatie met een centraal kantoor en magazijn in Nederland, een magazijn en verkoopkantoor in het VK en merkvertegenwoordigers in verschillende andere Europese landen.

Interesse?

Geen velden gevonden.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Mail of bel ons dan direct:

E: info@firstbasegroundscrews.com

T: +31 413 700 133

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.