HYDRAULISCHE MACHINE MODEL 600

Met een indraaimoment van 7.000Nm en een rotatiesnelheid van minimaal 20 per minuut is de hydraulische indraaimachine Model 600, hét instrument voor de professionele installateur van schroeffundamenten.

In een markt waar kracht en precisie onmisbaar zijn, is onze nieuwe machine ontworpen om de meest uitdagende taken moeiteloos te voltooien. Hoewel iets bescheidener dan zijn krachtige tegenhanger, Model 800 met een indrukwekkend draaimoment van 11.000 Nm, staat deze nieuwe krachtpatser absoluut zijn mannetje. In twee instelbare versnellingen is een indraaimoment tot 7.000Nm haalbaar en zijn de zwaardere types professionele schroeffundamenten te installeren. Of je nu te maken hebt met grote aantallen schroeven die snel gemonteerd moeten worden, of een kleiner aantal schroeven met een hogere belastingcapaciteit, Model 600 staat paraat voor elke uitdaging.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van onze nieuwe machine zijn de in breedte verstelbare rupswielen. De standaard werkbreedte van 1200mm is terug te brengen tot 800mm waardoor ook lastige smalle doorgangen zonder problemen kunnen worden genomen. Met een eigen gewicht van slechts 1400 kg is deze machine wendbaar en toch stabiel. De machine is zelfs eenvoudig te transporteren met de generatie wat grotere bestelbussen.

Specificaties

  • Gewicht 1400 kg
  • KUBOTA Stage V-motor
  • Breedte instelbare rupswielen
  • Milieuvriendelijk
  • Voldoet aan de huidige EU-emissierichtlijnen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.